Вервиця… багааааато вервиць!!!

16 травня 2023

«Цієї неділі у День матері ми особливо молились і дякували Богу за наших матерів по плоті та в Дусі, щоби вони ніколи не втомлювалися любити, дбати і зігрівати, а також щоби вони самі завжди почували себе такими», — ділиться душпастир для українців у Бамберзі, Нюрнбергу та Вюрцбургу о. Іван Сохан.

Вервиця… багааааато вервиць!!!

Під час проповіді священник роздумував про духовну сліпоту і разом з вірними просив Бога відкрити духовні очі, щоб пізнавати Його волю та бачити Його любов.

Однак ще однією особливістю цього недільного дня було те, що парафіяни отримали в подарунок вервиці, привезені з Люрду, одного з найбільших Марійських паломницьких місць світу.

«Багато з нас молиться регулярно на вервиці, багато хто її просто має вдома чи в авто і використовує як реліквію, а не для молитви, а чимало або зовсім не чули за такий спосіб християнської молити, або якщо й чули, то не знають і вагаються в тому, як практично почати молитися на вервиці. Саме тому ми підготували разом з вервицями також і коротеньку листівку, як саме молитися на ній», — каже український священник.


Дивіться також