Молодь для молоді

18 квітня 2024

У Неділю Мироносиць, 13–14 квітня 2024 року, у різних громадах парафіі Святого Миколая з осідком у м. Бамберг (Бамберг, Нюрнберг, Вюрцбург та Ерланген) проведено збірку на підтримку душпастирства молоді в Апостольському екзархаті для українців у Німеччині та Скандинавії.

Молодь для молоді

Душпастирство молоді є пріоритетом не лише для вище згаданої парафії та екзархату, але й для самої парафіяльної молоді, яка активно долучилась до збору коштів власними свідченнями та креативними ідеями.

Після недільної Літургії молодь розповідала про те, як виглядає душпастирство молоді на парафіі, у яких заходах вони взяли участь та до яких ще готуються. А також молоді люди ділилися чому Церква і віра є для них важливими. А відтак парафіяни, які склали пожертву для підтримки молодіжного апостоляту, отримали в подарунок Слово Боже, надихаючу цитату зі Святого Письма у вигляді сюрпризу, загорненого у святкову стрічку, які з уважністю добирала та загортала знову ж таки парафіяльна молодь.

Усі зібрані пожертви буде перераховано на рахунок Апостольського екзархату для потреб і діяльності молодіжноі комісії Екзархату.

Дивіться також