«Цей автомобіль і все, що буде в ньому, є сповнене любов’ю і нею ми бажаємо зігріти український народ», — владика Богдан на освяченні автомобіля для м. Ніжин

23 листопада 2022

Ввечері, 23 листопада 2022 року, Преосвященний владика Богдан освятив автомобіль для людей з інвалідністю у м. Ніжин в Україні.

«Цей автомобіль і все, що буде в ньому, є сповнене любов’ю і нею ми бажаємо зігріти український народ», — владика Богдан на освяченні автомобіля для м. Ніжин

«Сьогодні страждає багато людей, але особи з особливими потребами, які без війни були обмеженими в своїх можливостях, потребують нашої підтримки. Хай цей транспортний засіб послужить якнайкраще і найдовше всім потребуючим в Ніжині та околицях. Це авто не поїде порожнім. Воно буде наповнене гуманітарною допомогою, яку зібрали добрі люди тут в Німеччині. Цей автомобіль і все, що буде в ньому, є сповнене любов’ю і нею ми бажаємо зігріти український народ, підтримати його та дати їм відчути нашу солідарність», — сказав апостольський екзарх, висловлюючи слова вдячності усім жертводавцям, які підтримують український народ у час воєнного лихоліття.

За словами о. Романа Пушки, який душпастирює у м. Ніжин, в інтернаті міста є близько сотні дітей з інвалідністю. І цей автомобіль є дарунком через який буде можливість ще більше допомогти і послужити людям.

«Дякуємо за такий інструмент любові!», — звернувся до владики Богдана священник з України та зазначив, що такого класу і комплектації автомобіль, буде першим в Ніжині для потреб людей з інвалідністю.

На завершення архиєрей запевнив у молитві, щоб Господь якнайшвидше припинив цю жорстоку агресію росії проти нашого народу і благословив нас своїм миром.

З початку вторгнення російських військ в Україну в Апостольському екзархаті створено Гуманітарну комісію, яка розглядає запити з України щодо фінансової та матеріальної допомоги для підтримки постраждалих осіб. Якщо ви бажаєте підтримати проекти допомоги в Україні, нижче подаємо банківські реквізити:

Spendenkonto der Apostolischen Exarchie für Kriegsopfer in der Ukraine: Apostolische Exarchie
Bank: Liga Bank Munchen
IBAN: DE02 7509 0300 0702 1032 57
BIC: GENODEF1M05
Verwendungszweck: Kriegsopfer in der Ukraine

Дивіться також