Реанімобіль для України

8 січня 2023

В день Різдва Христового в Мюнхені після Архиєрейської Божественної Літургії владика Богдан, апостольський екзарх для українців візантійського обряду в Німеччині та Скандинавії, звершив чин благословення реанімобіля, який придбано з ініціативи Активістського руху «Волонтерська Сотня Мюнхена».

Реанімобіль для України

«Цей автомобіль має служити рятуванню і захисту життя людей. Так само як ангели оберігали дитятко Ісус, так і ми просимо про їхнє заступництво для тих, хто буде служити і нести поміч постраждалим від жахливої війни в нашій рідній Україні. Разом з тим даром ми передаємо наші молитви і будемо супроводжувати далі наших людей, які стоять на варті свободи, гідності, добра і правди, нашими молитвами та добрими ділами», - сказав, звертаючись до усіх присутніх, владика Богдан.

З початку вторгнення російських військ в Україну в Апостольському екзархаті створено Гуманітарну комісію, яка розглядає запити з України щодо фінансової та матеріальної допомоги для підтримки постраждалих осіб. Якщо ви бажаєте підтримати проекти допомоги в Україні, нижче подаємо банківські реквізити:

Spendenkonto der Apostolischen Exarchie für Kriegsopfer in der Ukraine: Apostolische Exarchie
Bank: Liga Bank Munchen
IBAN: DE02 7509 0300 0702 1032 57
BIC: GENODEF1M05
Verwendungszweck: Kriegsopfer in der Ukraine

Дивіться також